Marcelo megható búcsúlevelet írt Ronaldóhoz

A Real Madrid balhátvédje, Marcelo gyönyörű sorokkal búcsúzott legjobb barátjától, Cristiano Ronaldótól.

Napokkal ezelőtt kiderült, hogy Cristiano Ronaldo távozik a Real Madridtól és a Juventusban folytatja pályafutását. Madridi csapattársa, Marcelo 9 együtt töltött szezon és megannyi nagy siker után csütörtökön egy megható posztban búcsúzott legjobb barátjától.


Az üzenet végét azonban utalásnak is vehetjük.

Quem diria hein Cris!!! É mano chegou a hora de dizer até logo... Te juro q nao imaginava que esse dia chegaria! Mas nada nessa vida é pra sempre, espero q vc seja muito feliz na sua nova caminhada. Foram quase 10 anos do teu lado, 10 anos de alegria, bom futebol, vitorias, derrotas e momentos maravilhosos! Aprendi muito com vc, sua dedicação é a coisa mais bizarra q eu vi em um atleta. Tudo de bom pra vc e sua linda familia! Vou sentir saudades das nossas resenhas antes dos jogos quando vc acertava o resultados e antes das finais nos tranquilizava com tua experiência e o carinho com os mais jovens! Tenho orgulho de ter jogado contigo nao por que VOCE SEJA O MAIOR JOGADOR DA P#RR% TODA e sim pela pessoa q você é!!! quando eu parar de jogar vou sentar no bar tomar uma cerveja e vou contar vaaarias historias e mostrar todas as nossas fotos Ja ja tamo junto de novo #M12

Marcelo Vieira Jr. (@marcelotwelve) által megosztott bejegyzés,


„Ki gondolta volna, igaz Cris? Eljött a búcsú pillanata! Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer ez a nap is eljön. De ebbe az életben semmi nem tart örökké. Remélem, nagyon boldog vagy az új kihívás miatt. Majd’ 10 évet játszottam az oldaladon. Tíz év öröm, jó foci, győzelmek, vereségek és csodálatos pillanatok. Sokat tanultam tőled! A te elhivatottságod a legelképesztőbb dolog, amit sportolótól valaha láttam. A legjobbakat kívánom neked és gyönyörű családodnak!”


„Hiányozni fognak a meccsek előtti beszélgetéseink, valamint az, ahogy a döntők előtt megnyugtattál bennünket és amilyen nagy hatással voltál a fiatalabbakra. Büszke vagyok rá, hogy veled játszhattam, de nem azért mert te vagy a legjobb futballista a világon, hanem azért, amilyen ember vagy. Amikor majd befejezem a játékot, egy bárban üldögélek majd a sörömmel és mindenkinek rólad, a közös történeteinkről mesélek majd és mutogatom a közös fotóinkat. Biztos vagyok benne, egyszer újra együtt leszünk…”


Lehet, hogy előbb, mint utóbb, ugyanis olasz sajtóhírek szerint nem kizárt, hogy Marcelo követi barátját Torinóba.