Musorujsag
Élő Eredmények

Ronaldo hétfőn érkezik, Torino pedig „alig fér a bőrébe”

Ronaldo hétfőn érkezik, Torino pedig „alig fér a bőrébe”

MTI
Felfokozott várakozás jellemzi Torinót, ahová hétfőn érkezik meg a Juventus labdarúgócsapatához szerződött Cristiano Ronaldo.

Az észak-olasz város üzletembereinek egy csoportja ötezer plakátot helyeztetett el a városközpontban a „Bem-vindo em Torino” (Isten hozott Torinóban) portugál nyelvű felirattal, az utcákon pedig rendőrök tucatjai biztosítják majd a szupersztár útját a repülőtértől az orvosi vizsgálat helyszínéig.

A szurkolók azonban aligha kerülhetnek közel új kedvencükhöz, mivel a CR7-nek becézett csatárt hermetikusan elzárják hétfőn a külvilágtól. A hatalmas médiaérdeklődésre való tekintettel a Juve egy nagyobb helyiségben rendezi meg 18.30 órakor az ötszörös aranylabdás Ronaldo sajtótájékoztatóját.

A 33 éves játékos százmillió euróért (32,4 milliárd forintért) hagyta el kilenc év után a Real Madridot, és 2022-ig szóló szerződést ír alá Torinóban, ahol évi 30 millió eurót (9,7 milliárd forintot) fog keresni.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Bölöni: Azt hittem, Ronaldo Madridban fejezi be
Nem ismeri a részleteket, így nem ítélkezne, de első ránézésre Bölöni László nem tartja jó döntésnek korábbi játékosa, Cristiano Ronaldo klubváltását. A Kossuth Rádiónak adott interjújában a belga válogatott vb-szerepléséről is beszélt az Antwerpenben dolgozó erdélyi szakember.
Külföldi futball
Imádták Budapestet a foci-vb záróünnepségének sztárjai
Az oroszországi labdarúgó-világbajnokság hivatalos dalának előadói, akik vasárnap fellépnek a francia-horvát döntőt megelőző záróünnepségen, egytől egyig imádták Budapestet és élvezték a részben ott zajlott forgatást.
Külföldi futball