Musorujsag
Élő Eredmények

Sergio Ramos megnevezte a Realban elárvult 7-es mez jogos örökösét

Sergio Ramos megnevezte a Realban elárvult 7-es mez jogos örökösét

m4sport.hu/A Bola
Cristiano Ronaldo a Juventusba igazolt, ezzel kvázi szabad prédává vált a 7-es mez a Real Madridban. A klubnál mitikusnak tekinthető számot viszont nem akárki hordhatja, hiszen a portugál 9 évig viselte, de előtte is legendás játékosok nevéhez fűződött.

CR7 előtt olyan klublegendák kapták meg ezt a számot, mint Emílio Butragueno, a Keselyű, vagy Raúl González, a Kapitány. Súlya van ennek a meznek, komoly története, csak hozzá méltó játékos öltheti magára a királyi gárdában.

Szombaton a spanyol médiában kiszivárgott a hír, hogy a Real csapatkapitánya, Sergio Ramos megnevezte azt az embert, aki egyértelműen megérdemelné Cristiano Ronaldo után a megárvult szerelést.

A Diario Golnak azt mondta a csapat vezére és belső védője, hogy Marco Asensio, a királyiak mindössze 22 éves támadója gond nélkül megkaphatná a hetest. Olyan fejlődést mutatott az elmúlt években és olyan szép karrier áll előtte, hogy bizonyos abban, méltóképpen viselné.

A szélső 53 mérkőzésen lépett pályára a csapat színeiben, 11 alkalommal volt eredményes, hatszor pedig társait szolgálta ki. Ramos mellett a klub vezetősége is alkalmasnak találja, hogy megkapja Ronaldónak és társainak örökét.

Borítókép: Real Madrid-Sporting Lisboa - Cristiano Ronaldo - fotó: EPA/Kiko Huesca

További tartalmak