A Bayern elengedné Guardiola kedvencét, a Real Madridnál köthet ki

Spanyol sajtóértesülések szerint a Real Madrid egy Barcelona-nevelés szerződtetésével járna a nyáron kinevezett vezetőedző, Julen Lopetegui kedvében.

Real Madrid-Bayern München - Marcelo és Thiago Alcantara (Fotó: EPA/Juanjo Martin) Marcelo és Thiago Alcantara (fotó: EPA/Juanjo Martin)A spanyol Onda Cero úgy tudja, a Real Madrid Thiago Alcántarát nézte ki a Chelsea-hez kölcsönben távozó Mateo Kovacic helyére, de tegyük hozzá, jelen állás szerint az Inter által erősen csábított Luka Modric madridi jövője is kérdéses.

A korábbival némileg ellentmondásos hírek szerint a Bayern München új vezetőedzője, Niko Kovac nem ragaszkodik Thiagóhoz, aki öt müncheni év után nyitott a váltásra. Többek között azért, mert a spanyol válogatottban eredményesen tudott együtt dolgozni Lopeteguivel, aki nagyra értékeli a középpályást.

Ha igazak a pletykák, jelenleg a két klubon van a sor, hogy megegyezzenek a transzferről. A 27 éves Thiago a Barcelonában nevelkedett, de csak két szezont töltött az első keretben, 2013-ban Pep Guardiola vitte a Bayern Münchenhez. A nyáron szó volt arról, hogy visszatér egykori klubjához, amely végül Arturo Vidalt igazolta le a Bayern Münchenből.