Az Atlético szurkolói szokatlan „meglepetéssel” készülnek Courtois fogadására

Ha az Atlético Madrid szurkolóin múlik, akkor korábbi kapusuk, a nemrég a Realba igazolt Thibaut Courtois megemlegeti, ha legközelebb a Wanda Metropolitanóban lép pályára.

Kár volna tagadni, az Atlético Madrid szurkolói nincsenek elragadtatva tőle, hogy az együttes korábbi kapusa, Thibaut Courtois a Real Madridba igazolt.


A belga hálóőrt 2011-ben a Genktől szerződtette a Chelsea, de 2011 és 2014 között kölcsönben az Atlétiben védett, a Matracosok drukkerei pedig most emlékeztették a kapust, hogy videofelvételek tanúskodnak róla, amint a madridi városháza teraszán nem éppen irodalmi stílusban fejtette ki véleményét a városi rivális Real Madridról a 2013-as Spanyol Kupa-győzelmet követően.


A 26 éves kapusnak – mint minden futballistának, aki több mint 100 meccset játszott a csapatban - emléktáblája is van a Wanda Metropolitanón kívül, de a szurkolók most azon viccelődnek, hogy a plakett nem sokáig marad tiszta.


Íme Courtois a plakettje mellett:

Ám ezen kívül is készülnek meglepetéssel a vb-bronzérmes kapusnak. A Twitteren elindult egy szurkolói mozgalom, mely arra ösztönzi az Atléti drukkereit, hogy menjenek el az Ikeába, ahol egy euróért nagyon helyre kis plüss patkányok (az állattal nyilván az árulásra utalnak az Atléti-drukkerek) kaphatóak, s ezeket dobálnák a pályára, ha Courtois a Wanda Metropolitanóban lép pályára.