Musorujsag
Élő Eredmények

Scholes kihagyta magát a MU álomcsapatából

m4sport.hu
A legendás játékos roppant erős csapatot rakott össze korábbi csapattársaiból. Az együttes úgy is nagyon ütős, hogy ő nem szerepel benne.

A Manchester United legendás játékosa, Paul Scholes összeállította a klub legjobb csapatát, azokból a játékosokból, akikkel együtt szerepelt. A klasszis középpályás több mint 700 mérkőzést játszott a Vörös Ördögöknél, számos világsztár megfordult körülötte, így volt kikből válogatnia. Érdekesség, hogy önmagát kihagyta a „szupercsapatból”.

A 43 esztendős egykori játékos 11 bajnoki címet, három FA-kupát és két Bajnokok Ligáját nyert a MU-val. A kapuba a dán óriást, Peter Schmeichelt tette, míg a védelmet Gary Neville, Rio Ferdinand, Jaap Stam és Dennis Irwin alkotja.

A középpályára – ahol egykor ő is szerepelt – David Beckham, Ryan Giggs és Roy Keane került, míg a támadószekcióban Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney és Ruud van Nistelrooy található. A cseréknél ezúttal csak támadók vannak, mégpedig Andy Cole, Dwight Yorke, Teddy Sheringham és Ole Gunnar Solskjaer.

A korábbi angol válogatottat megkérdezték a MU bajnoki esélyeiről is, ő pedig őszintén elmondta, hogy korábbi együttese minőségben le van maradva a városi rivális City és a Liverpool mögött.

Nem látom, hogy a csapat a nyáron közelebb került volna a riválisokhoz. Sok jó játékosunk van, jó edzőnk, mégis a játékunk nem olyan, ami azt mutatná, hogy hétről-hétre nyerni tudunk. Remélem, hogy tévedek, de nem látok rá esélyt, hogy a bajnoki címért harcoljunk idén” – mondta Scholes.

Scholes álomcsapata (fotó:dailymail.co.uk) Scholes álomcsapata (fotó:dailymail.co.uk)

További tartalmak