Musorujsag
Élő Eredmények

A Besiktas vinné a BL-döntő antihősét

A Besiktas vinné a BL-döntő antihősét

bbc.com
A Liverpool előrehaladott tárgyalásokat folytat a török Besiktassal a Bajnokok Ligája döntőjében hatalmas hibákat elkövető Loris Karius kölcsönadásáról - írja a bbc.com.

Az angol sportportál információi szerint a Premier League-ben szereplő Vörösök két évre adnák kölcsönbe Kariust a portugál Pepét is foglalkoztató Besiktasnak, mely az első év után meg is vásárolhatja a 25 éves német kapust.

A Premier League-ben eddig két fordulót rendeztek, azonban Karius a Liverpool egyik mérkőzésén sem lépett pályára, mindkétszer a Pool nyári szerzeménye, Alisson kapott bizalmat Jürgen Klopptól. A brazil kapus nyáron a legdrágább hálóőrré avanzsált, miután a Liverpool 67 millió fontot fizetett érte a Romának.

Habár Klopp úgy nyilatkozott, nem Karius helyett szerződtette Alissont, úgy tűnik a fiatal németnek nem sok keresnivalója lesz a jövőben BL-döntős együttesnél, így evidensnek tűnik, hogy klubot kell váltania. Amennyiben létrejön a megállapodás, Liverpoolban a 30 éves Simon Mignolet marad a második számú kapus.

 

További tartalmak