Musorujsag
Élő Eredmények

Helikopterről szórták a pénzt a vegasi focimeccsen

reviewjournal.com
Pénzeső hullott az égből az észak-amerikai fociliga másodosztályában (USL) szereplő Las Vegas Lights és a Los Angeles Galaxy II. mérkőzésének szünetében.

A szombat esti mérkőzés félidejében egy helikopter repült a Cashman Field stadion játéktere fölé, amely ötezer dollárt szórt ki az előre kiválasztott kétszáz, 18 évnél idősebb drukker fölött.

Helyszíni beszámolók szerint az akcióban résztvevő szerencsések kétféle taktika közül választottak: néhányan a pálya közepén maradva próbáltak a földről minél több bankót összegyűjteni, míg mások a levegőben repkedő bankjegyeket kergették. Brett Lashbrook klubtulajdonos tájékoztatása szerint háromezer egydollárost eresztettek szélnek, a maradék kétezret pedig 2, 5, 10, 20 és 100 dolláros címletekben szórták szét.

„Az emberek arról fognak beszélni, hogy mennyire őrültek vagyunk a pályán kívül, és mi erre büszkék vagyunk – mondta a tulajdonos. – A pályán nagyon komolyan vesszük a futballt, de arra gondoltunk, hogy valahogyan meg kell jutalmaznunk a drukkereinket.”

A pénzszórási akcióban – amelyről itt található galéria – senki nem sérült meg, a meccset egyébként 2–1-re elvesztették a hazaiak, akik augusztus 4-e óta képtelenek nyerni.

További tartalmak