Musorujsag
Élő Eredmények

Guardiola és Mourinho új fronton csatázhat, egy Wolves játékosért

Guardiola és Mourinho új fronton csatázhat, egy Wolves játékosért

m4sport.hu
Az angol bajnok Manchester City és a városi rivális United is ugyanazt a labdarúgót szemelte ki magának.

A Wolves szombaton 1-1-es döntetlent játszott az Old Traffordon, a meccs után pedig felröppent a hír, hogy José Mourinho, a Manchester United menedzsere szívesen tudná soraiban honfitársát, a csapata ellen a Wolves együttesében remekül teljesítő Rúben Nevest.

A portugál tréner mellett másoknak is feltűnt a 21 éves középpályás teljesítménye, többek között a City edzőjének, Pep Guardiolának.

A Sunday Times információi szerint a júliusban közel 18 millió euróért vásárolt fiatal játékosért minimum 120 millió eurót kérne csapata, amelynek szintén portugál mestere, Nuno Espírito Santo végtelenül elégedett a futballista játékával, ezért nem szívesen engedné el.

Ugyanakkor a Citynek és a Unitednek is van elegendő pénze ahhoz, hogy egy ilyen igazolást nyélbe üssön.

„A Manchester City érdeklődése változatlanul élő, főként annak tükrében, hogy Guardiola egy minőségi játékossal szeretné megerősíteni csapata középpályájának belső részét. Viszont Rúben Nevest kivenni a Wolves középső harmadából nagyon nehéz lenne, ezt pedig a Fosun International is megerősíti (a Wolves csapatát tulajdonló cégcsoport). Ez az első szezon, amelyben elkezdték a Wolves csapatával a projektet és szeretnék a City sikereit lemásolni, ahogy a Bajnokok Ligájába is be akarnak jutni” – olvasható az újságban.

További tartalmak