Musorujsag
Élő Eredmények

Cristiano Ronaldo újra reagált a vádakra

m4sport.hu/Spiegel/Bild
Ártatlannak vallja magát a nem erőszakkal vádolt Cristiano Ronaldo, miközben a Las Vegas-i rendőrség újraindította a nyomozást a kilenc évvel ezelőtti ügyben.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Juventus ötszörös aranylabdás sztárját egy 34 éves amerikai modell azzal vádolja, hogy 2009-ben megerőszakolta őt egy Las Vegas-i szállodában.

Cristiano Ronaldo a Juventus-Napoli meccs után 2018. szeptember 29-én (Fotó: EPA/Andrea Di Marco) Cristiano Ronaldo a Juventus-Napoli meccs után 2018. szeptember 29-én (Fotó: EPA/Andrea Di Marco)

A Spiegel szerint az aktus után a portugál sztárfocista 375 ezer dollárt fizetett Kathryn Mayorgának a hallgatásért cserébe, a nő ügyvédje azonban a közelmúltban megtámadta az akkori megállapodás érvényességét egy nevedai bíróságon. A keresetben állítólag szerepel egy dokumentum, amelyben Cristiano Ronaldo elismeri, hogy a nő többször is nemet mondott és arra kérte, hagyja abba az aktust.

A német lap 2017-ben írt először az esetről, akkor Ronaldo – ügyvédjén keresztül – szintén visszautasította a vádakat, az együttlét tényét elismerte, de állítása szerint abba a nő is beleegyezett.

A 33 esztendős csatár az ügy legújabb kirobbanása után először egy Instagram-videóban tagadta a vádakat, álhírnek nevezve azokat, most pedig a Twitteren is reagált. „Az ellenem felhozott vádakat határozottan visszautasítom. A nemi erőszak egy undorító bűncselekmény, amely szembemegy mindazzal, ami vagyok és amiben hiszek.”

CR7 úgy folytatja, hogy ugyan szeretné tisztázni magát, de nem kíván beszállni abba a médiahisztériába, amit szerinte olyan emberek gerjesztenek, akik az ő kárán akarnak meggazdagodni. Hozzátette: a tiszta lelkiismerete lehetővé teszi számára, hogy nyugodtan várja minden vizsgálat eredményét.

Ez utóbbi megjegyzése arra utal, hogy a Las Vegas-i rendőrség közölte, a legújabb vádak után újraindította a nyomozást az ügyben.

Mindeközben az interneten elkezdett terjedni egy videó, amelyen állítólag az látható, ahogy néhány orával az ominózus aktus előtt Ronaldo és Mayorga együtt bulizik egy vegasi bárban.

További tartalmak