Musorujsag
Élő Eredmények

A Chelsea edzője szerint Hazard úgy is nyerhet Aranylabdát, ha marad

m4sport.hu
Maurizio Sarri, a Chelsea vezetőedzője arra buzdítja a csapat legnagyobb sztárját, Eden Hazard-t, hogy karrierje végig maradjon a kékeknél.
(fotó: MTI/EPA/Niklas Hallen)

A Real Madridot nem egyszer álmai klubjaként emlegető Hazard pár napja azt mondta, minden bizonnyal Spanyolországba kellene igazolnia, ha Aranylabdát szeretne nyerni. Egy másik alkalommal megnyugtatta a szurkolókat: el tudja képzelni, hogy a Chelsea-ben fejezi be a karrierjét, mert ő és családja is boldog Londonban.

Sarri – aki nyári érkezésekor Európa legjobb futballistájának nevezte a belgát –bízik benne, hogy Hazard elfogadja a klub hosszabbításról szóló ajánlatát, erről többek között pénteki sajtótájékoztatóján beszélt.

(fotó: EPA/WILL OLIVER)

„Eden egy fantasztikus játékos, rendkívül fontos számunkra, ahogyan az is, hogy sokáig velünk maradjon. A Chelsea-vel bármit megnyerhet” – nyilatkozta Sarri.

„Akár az Aranylabdát is. Ehhez nem kell Spanyolországba igazolnia, hiszen a Chelsea megnyerheti a Bajnokok Ligáját, a belga válogatott pedig az Európa bajnokságot. Ha ez megtörténik, aranylabdás lesz” – tette hozzá az olasz.

További tartalmak