Musorujsag
Élő Eredmények

Afrikában kezdi a Király Kupát a Real Madrid

Afrikában kezdi a Király Kupát a Real Madrid

MTI
A Marokkóban található, spanyol fennhatóság alá tartozó Melilla városába látogat a Real Madrid a labdarúgó Király Kupa negyedik fordulójában.

A pénteki madridi sorsoláson az is kiderült, hogy a harmadosztályú UD Melilla otthonában lesz a párharc első mérkőzése október 30. és november 1. között, a visszavágót pedig december 4. és 6. között rendezik a fővárosban.

A Földközi-tenger partján fekvő Melilla 1995-ig Málaga tartományhoz tartozott, azóta autonóm városi rangot élvez, különleges spanyol kormányzati területnek számít.

„Valamennyi ellenfél nehéznek számít, mert nagy motivációt jelent számukra, ha egy nagy csapattal kerülnek szembe” – vélekedett Emilio Butragueno, a Real Madrid sportigazgatója.

 

A címvédő FC Barcelona az ugyancsak harmadosztályú CD Leonesa együttesével találkozik. A negyedik körben a 16 közé jutás a tét.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Mourinho késsel a torkán várja a gyilkos heteket
A klub és José Mourinho hírnevéhez sem méltó módon teljesít a szezonban a Manchester United. A portugál edzőnek ki kell találnia valamit, különben a következő hetek erőltetett menete végképp beteheti a kulcsot – nemcsak a csapat szezonjának így november tájt, hanem a közös folytatásnak is.
Külföldi futball