Musorujsag
Élő Eredmények

Különleges mezben lép pályára hétvégén a Leicester City

MTI
A Burnley elleni hazai találkozón a mezbe a nemrég elhunyt tulajdonos, Vichai Srivaddhanaprabha neve lesz belehímezve.
Leicester, 2018. október 29. Szurkolók által elhelyezett virágok és sálak a Leicester City labdarúgóklub stadionja előtt a közép-angliai Leicesterben 2018. október 29-én. Két nappal ezelőtt lezuhant és kigyulladt a klub thaiföldi tulajdonosának, Vichai Srivaddhanaprabhának a helyszínről távozó helikoptere az angol első osztályban játszó Leicester City és West Ham csapatok mérkőzését követően. A helikopteren a 61 esztendős Vichai Srivaddhanaprabhával és a pilótával együtt öten tartózkodtak, a szerencsétlenséget egyikük sem élte túl. MTI/AP/Rui Vieira Szurkolók által elhelyezett virágok és sálak a Leicester City labdarúgóklub stadionja előtt Vichai Srivaddhanaprabha emlékére.
MTI/AP/Rui Vieira

A Leicester City játékosai különleges mezben lépnek pályára az angol labdarúgó Premier League hétvégi fordulójában, így emlékezve a klub másfél hete elhunyt tulajdonosára.

Vichai Srivaddhanaprabha október 27-én, csapata West Ham United elleni hazai bajnoki mérkőzését követően veszítette életét, amikor helikoptere a stadion melletti parkolóba zuhant.

A Leicester City csütörtöki tájékoztatása szerint szombaton a futballisták olyan mezben futnak majd ki a pályára, melybe a thaiföldi üzletember neve lesz belehímezve. A Burnley elleni hazai találkozó előtt viedoösszeállítással is megemlékeznek a tulajdonosról, a szurkolók pedig transzparensekkel készülnek. A meccsen mindkét együttes játékosai fekete karszalagot viselnek majd.

A Leicester a múlt héten idegenben játszott, most először lép pályára otthon a tragédiát követően.

További tartalmak