Musorujsag
Élő Eredmények

Nem számíthat gólvágójára Izland ellen a belga válogatott

MTI
Romelu Lukaku hajlítóizom-sérülés miatt kihagyja a belga labdarúgó-válogatott soron következő, Izland elleni mérkőzését a Nemzetek Ligájában.
Lukaku (balra) nem lép pályára Izland ellen (Fotó: EPA/JULIEN WARNAND)

A belga szövetség csütörtöki tájékoztatása szerint a Manchester United 25 éves támadója múlt vasárnap tért vissza izomsérüléséből, ám most – ugyanazon sérülés miatt – ismét harcképtelenné vált.

Lukaku klubcsapatában tíz mérkőzés óta nem talált kapuba, a válogatottban ugyanakkor legutóbbi négy találkozóján öt gólt szerzett.

A belga csapat csütörtök este találkozik az izlandiakkal, majd vasárnap Svájcba utazik.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Inguscio: Ki kell küszöbölni a tallinni hibákat
Cosimo Inguscio szerint a magyar labdarúgó-válogatott a Tallinnban elkövetett hibáit kiküszöbölve három pontért lép pályára csütörtökön az észtek ellen a Nemzetek Ligája C osztályában.
Magyar futball
Az észtverés nem ér bennmaradást, de a rájátszáshoz nélkülözhetetlen
A magyar válogatottra még két találkozó vár a Nemzetek Ligája harmadik vonalának 2. csoportjában, mindkettő hazai pályán. Bár a négyes élén már nem végezhet, mégis komoly tétre mennek a mérkőzések, méghozzá több szempontból is: egyszerre a bennmaradásért, illetve a rájátszás reményének életben tartásáért, ami nem is annyira megalapozatlan, mint elsőre tűnik.
Magyar futball
Betenné Dzsudzsákot? És Bödét? Állítsa össze az észtek elleni kezdőt!
A magyar válogatott csütörtökön utolsó előtti mérkőzését játssza a Nemezetek Ligája C/2 csoportjában. Az észtek ellen győzni kéne a Groupama Arénában, hogy megmaradjon az esély a négyes második helyére, és hogy távolodjunk a legalsó divízióba eséstől. Ennek fényében visszarakná a kezdőbe Dzsudzsák Balázst? És Böde Dánielt? Ezúttal is kíváncsiak vagyunk, önök miként döntenének Marco Rossi helyében, és milyen tizenegyet küldenének pályára.
Magyar futball