Musorujsag
Élő Eredmények

Hazard egy franciának adná az Aranylabdát

m4sport.hu
A Chelsea klasszisa úgy véli, az év első fele egyértelműen Modricé, de ha az egészet nézzük, akkor egy PSG-játékos a befutó.
Fotó: footballwhispers.com Mbappé és Hazard Fotó: footballwhispers.com

Eden Hazard sokak szerint a világ egyik legjobb játékosa. A belga támadó alapembere az angol Chelsea-nek, és a válogatottban is kulcsszerepet játszott az idei vb-bronz megszerzésében.

Képességeiről mindent elmond, hogy Maurizio Sarri, a londoniak vezetőedzője arra buzdítja, hogy karrierje végig maradjon a kékeknél. Korábban azért akart eligazolni, mert úgy érezte, egy nagyobb csapatban hamarabb megszerezhetné az aranylabdát. Sarri szerint erre Londonban is lenne lehetősége.

Sokan a vb után is az esélyesek közé sorolták, ő azonban önkritikus magával szemben. „Még ha volt is egy jó évem, két lábbal kell a földön járni, vannak akik sokkal jobban megérdemlik nálam az Aranylabdát” – nyilatkozta a belga közszolgálati médiának. Az RTBF arra volt kíváncsi, ő kinek adná a díjat, melyet az előző tíz évben csak Lionel Messi és Cristiano Ronaldo nyertek meg.

Azt mondanám Modric a legnagyobb esélyes, de augusztus és október között nem volt olyan jó, mint az év korábbi részében. Tehát ha ezt szem előtt tartom, akkor leginkább  Kylian Mbappé érdemelné meg” – mondta Hazard, akit sokan a világ egyik legjobban cselező játékosának tartanak.

További tartalmak