Musorujsag
Élő Eredmények

Ennél rosszabb kérdést nem tehetett volna fel az Aranylabda műsorvezetője

Ennél rosszabb kérdést nem tehetett volna fel az Aranylabda műsorvezetője

m4sport.hu
Záporoznak a kritikák az Aranylabda díjátadójának műsorvezetőjére, Martin Solveigre.

Az ismert francia DJ rendkívül megalázó helyzetbe hozta az első női aranylabdást, Ada Hegerberget. Solveig azt kérte az Olympique Lyonnais norvég csatárától miután átvette a díjat, hogy „twerkeljen” (rázza a fenekét). Hegerberg érthetően egy felháborodott és határozott „NEMMEL” válaszolt, majd faképnél hagyta a műsorvezetőt.

Hegerbergtől – aki a BL-győzelem mellett a sorozat gólkirálya is lett idén – gyorsan elnézést kért a világhírű lemezlovas, ami nem is csoda, mivel hatalmas felháborodást robbantott ki a közösségi médiában, ahol záporozni kezdtek rá a kritikák. „Őszintén sajnálom, senkit nem akartam megbántani. Akik már 20 éve követnek engem, azok tudják, hogy különös tisztelettel vagyok a nőkkel szemben” – mondta a 42 éves Solveig.

Az AS Roma női csapatának Twitter-oldala amellett, hogy gratulált a norvég támadónak, annyit írt még a videóhoz: „Úgy tűnik, megvan a nap idiótája.”

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Modric: Ez most a labdarúgás győzelme
Hétfő este a France Football magazin Luka Modricot választotta az év legjobb játékosának, így első alkalommal került horvát labdarúgóhoz az Aranylabda. A Real Madrid klasszisa a labdarúgás győzelmének nevezte az általa elhódított díjat.
Külföldi futball
Luka Modricé az Aranylabda
Luka Modric, a Real Madrid horvát labdarúgója nyerte el 2018-ban a France Football magazin által odaítélt és az év legjobb játékosának járó Aranylabdát.
Külföldi futball