Musorujsag
Élő Eredmények

Griezmann: Ez nem egy olyan év volt, hogy „most vagy soha”

m4sport.hu/francefootball.fr
Nem tagadta csalódottságát az Aranylabda-szavazáson harmadik helyen végző Antoine Griezmann, aki szerint eljön még az ő ideje.
Párizs, 2018. december 3. Antoine Griezmann francia válogatott labdarúgó, az Atletico Madrid spanyol klub játékosa az év legjobb futballistájának odaítélt Aranylabda-díj átadóünnepségén Párizsban 2018. december 3-án. MTI/EPA/Yoan Valat Antoine Griezmann francia válogatott labdarúgó, az Atletico Madrid spanyol klub játékosa az év legjobb futballistájának odaítélt Aranylabda-díj átadóünnepségén (Fotó: MTI/EPA/Yoan Valat)

„Nagyon elégedett vagyok a 2018-as évemmel. Megnyertem az Európa Ligát, az Európai Szuperkupát és a világbajnokságot. Nagyszerű esztendő volt. De igen, egy kicsit tényleg csalódott vagyok, hogy „csak” a dobogóra fértem fel” – nyilatkozta az Atlético támadója a hétfő esti gálán a France Footballnak.

„Ha így folytatom a munkát, akkor miért ne – válaszolta arra a kérdésre, hogy egy napon megnyerheti-e az Aranylabdát. – Már van két dobogós helyezésem. Ez nem egy olyan év volt, hogy most vagy soha.”

Az előző klubidényben 49 meccsen 29 gólig jutó francia nem vitatta Luka Modric elsőségét, és második Ronaldóról és az ötödik helyen végzett Lionel Messiről is megemlékezett.

„Modric megérdemelte, kiváló idénye volt: megnyerte a Bajnokok Ligáját, és világbajnoki döntőhöz segítette Horvátországot. Cristiano Ronaldo is BL-t nyert, és meg sem tudom számolni, hány gólt szerzett. Ő és Messi továbbra is igazi szörnyetegek a pályán.”

További tartalmak