Mbappét nem Ronaldo vagy Messi nyűgözi le a leginkább

Kiderült, Eden Hazard játéka nemcsak a Chelsea-szurkolókat nyűgözi le, de a futballvilág egyik, ha nem a legnagyobb tehetségét, Kylian Mbappét is ámulatba ejti.

Hazard 2012-es érkezése óta bizonyítja klasszisát a Premier League-ben, mint ahogy a 2018-as oroszországi világbajnokságon is letette a névjegyét: csapatkapitányként bronzéremig vezette a belgákat, s Luka Modric mögött ő lett a torna második legjobb játékosa. Sőt, mindezek mellett Mbappé személyében egy őszinte rajongóra is szert tett; a világbajnok csodatini a vb-elődöntőben csodálattal nézte Hazard játékát.


„Azok közül a játékosok közül, akik ellen ebben az évben játszottam, ő nyűgözött le a leginkább" - mondta a francia szélső, aki az előző szezonban a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében Cristiano Ronaldo, a vb nyolcaddöntőjében pedig Lionel Messi játékát figyelhette testközelből.
London, 2018. december 2. Eden Hazard, a Chelsea játékosa a Fulham elleni gólnak örül az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott mérkőzésen a londoni Stamford Bridge stadionban 2018. december 2-án. A Chelsea 2-0-ra győzött. MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga Mbappénál Hazard überelte Messit és Ronaldót (Fotó: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga)


"Ha a meccshelyzet úgy kívánta, hezitálás nélkül továbbította tűpontosan a labdákat a csapattársaihoz. Ördögi volt! Néha öt méterre voltam tőle, és állíthatom leesett az állam a sebességétől, valamint a mozdulatainak gyorsaságától. A labda mágnesként tapadt a lábához, miközben fejben folyamatosan a legjobb megoldásokat kereste. Nincs az a rés vagy passzsáv, amit ne szúrna ki” - áradozott a belga kapitányról a vb legjobb fiatal játékosának választott Mbappé.


Úgy tűnik, a Paris Saint-Germain 19 éves francia támadója és Hazard kölcsönösen csodálják egymást, hiszen korábban a Chelsea szélsője azt nyilatkozta, ő bizony Mbappénak adná az Aranylabdát.