Musorujsag
Élő Eredmények

A Bundesliga korábbi gólkirálya helyett felesége végezte el az alkalmassági teszteket

A Bundesliga korábbi gólkirálya helyett felesége végezte el az alkalmassági teszteket

m4sport.hu
Stefan Kiessling, a német Bayer Leverkusen csatára 2018 nyarán szögre akasztotta a stoplisait, azonban szeretett csapatától azóta sem szakadt el. Most érdekes és egyben vicces interjút adott sportpályafutása néhány pillanatáról.

A 34 éves Kiessling a német Bildnek elárulta, felesége, Norina rendszeresen segített neki karrierje során elvégezni az alkalmassági teszteket, amikor egy felkészülési időszak közben egyéni feladatot is kapott edzőitől.

„Mindig, amikor elkezdődött a felkészülési időszak, kaptam egy pulzusmérőt, amely minden adatot elment. A feleségem nagyon sportos és egyszer ő, egyszer én futottam a pulzusmérővel. Az eredményeim olyan jók voltak, hogy senki sem értette” – mondta az ex-csatár.

Kiessling vallomása azért érdekes, mert jelenleg a Leverkusen sportigazgatójának, Rudi Völlernek az asszisztense és ezzel nem mondhatni, hogy követendő példával szolgál a Bayer labdarúgóinak.

A gólerős támadó – aki 144 találatot szerzett a német élvonalban – 12 évet húzott le a Leverkusennél, amelynek színeiben a 2012/2013-as szezonban a Bundesliga gólkirályi címét is megszerezte, ennek ellenére nem kapott meghívót Joachim Löw szövetségi kapitánytól a válogatottba. Kettejük között az ellentét – amelynek oka nem ismert – odáig fajult, hogy Kiessling kijelentette, ameddig Löw vezeti a csapatot, ő nem fog szerepelni a válogatottban. Erre már biztosan nem fog sor kerülni.

Borítókép: Stefan Kiessling és felesége folyamatosan összedolgozott a felkészülési időszakokban (Fotó: bild.de)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Döntetlen Nürnbergben
A Nürnberg döntetlent játszott a vendég Leverkusennel a német labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának hétfői zárómérkőzésén.
Külföldi futball