Musorujsag
Élő Eredmények

Szalah ritka szép gesztussal lepte meg jubiláló csapattársát

Szalah ritka szép gesztussal lepte meg jubiláló csapattársát

m4sport.hu
A Liverpool szombati bajnokiján a mesterhármast jegyző Mohamed Szalaht választották a meccs emberének, ám ő lemondott a díjról.

Az egyiptomi támadó három góllal vette ki a részét a Bournemouth elleni 4–0-s bajnoki sikerből, így nem csoda, hogy őt választották a meccs emberének.

Ami azonban ennél sokkal meglepőbb volt, hogy Szalah köszönte szépen a díjat és felajánlotta csapattársának, a mellette álló James Milnernek, aki 500. meccsét játszotta a Premier League-ben.

A szélső második mesterhármasát szerezte a Liverpoolban, ahol a mostani szezonban 10 góljával Aubameyanggal holtversenyben vezeti az angol bajnokság góllövőlistáját, összesen pedig már 42 bajnoki találatnál jár a Vörösök mezében. Játékosként tehát extra, amit nyújt, most pedig emberként is jelesre vizsgázott.

Úgy tűnik hát, hogy a Liverpool háza táján béke honol, a játékosok kedvelik egymást, kiváló a csapategység, amiből Jürgen Klopp együttese sokat profitálhat kedden (december 11.), amikor az Anfield Roadon sorsdöntő meccsen fogadja a Napolit a Bajnokok Ligája-csoportkör utolsó fordulójában. A biztos továbbjutáshoz a Liverpoolnak 1–0-ra, vagy legalább két góllal kellene győznie (tehát a 2–1-es, 3–2-es, 4–3-as diadal nem elegendő).

Liverpool–Napoli december 11-én 21 órától élőben az M4 Sporton és az m4sport.hu-n!

További tartalmak