Musorujsag
Élő Eredmények

Ibrahimovic aláírta új szerződését

Ibrahimovic aláírta új szerződését

m4sport.hu
Hivatalossá vált, amelyet Zlatan Ibrahimovic egy nappal korábban már bejelentett: a Los Angeles Galaxy csapatában folytatja továbbra is pályafutását.

„Nagyon örülünk, hogy Zlatan aláírta új szerződését és a 2019-es szezonban is nálunk futballozik majd” – nyilatkozta az LA Galaxy internetes oldalán a klub ügyvezető igazgatója, Dennis te Kloese, miután a svéd óriás aláírta új kontraktusát.

Ibrahimovic a 27 fellépésén 22 gólt szerzett és 10 gólpasszt osztott ki, a 2018-as idényben pedig szinte mindent elhódított az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS): bekerült az MLS 2018-as szezonjának legjobb 11 játékosa közé, a klubnál az év játékosának választották és elhódította az MLS év újonca és a szezon legszebb találata címet is.

A Toronto FC ellen lőtt góljával egy rendkívűl szűk klubhoz is csatlakozott: Lionel Messi és Cristiano Ronaldo után ő lett a harmadik aktív labdarúgó, aki profi pályafutása alatt 500 találatot jegyzett.

Ibrahimovic Amerikába szerződése előtt szerepelt az Ajax, a Juventus, az Inter, a Barcelona, az AC Milan, a PSG és a Manchester United csapatában is.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek