Musorujsag
Élő Eredmények

Rooney-t csak motozás után engedték be az Old Traffordba

m4sport.hu
Hiába játszott közel 400 mérkőzést a Manchester United színeiben, hiába ő a klub gólrekordere 183 góllal, Wayne Rooney, aki az Old Traffordba gyakorlatilag hazajár, csak motozást követően léphetett az Od Traffordba.

Wayne Rooney igazi legenda a Vörös Ördögöknél, aki kíváncsi volt arra, hogy egykori csapattársa, a csapat nemrég kinevezett menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer hogy dirigálja Pogbáékat a Huddersfield ellen.

Rooney és Solskjaer, amikor még csapattársak voltak Manchesterben (Forrás: Man Utd Channel) Rooney és Solskjaer, amikor még csapattársak voltak Manchesterben (Forrás: Man Utd Channel)

A norvég szakvezető – aki szintén manchesteri legendának számít, főként az 1999-es BL-döntő óta, ahol a ráadásban a góljával hódította el a trófeát a United – a Cardiff City elleni magabiztos debütálás után, második mérkőzésén vezetőedzőként, immáron hazai környezetben, az Old Traffordban újra győzelemre vezette csapatát, a remek napot kifogó Paul Pogba vezérletével (3-1).

A találkozó előtt furcsa, már-már meghökkentő incidens játszódott le. Rooney megállította a stadion bejáratánál a biztonsági őr, hogy megmotozza. Manchesterben nincs kivételezés. Persze az is lehet, hogy a biztonság megalkuvást nem tűrő őrének ez volt az utolsó tüzetes átvizsgálása az Álmok Színházában.

Wayne Rooney-t az Old Traffordban megmotozzák. (Forrás: Man Utd Channel): Wayne Rooney-t az Old Traffordban megmotozzák. (Forrás: Man Utd Channel):

 

További tartalmak