Már most elkezdődött a februári Bayern-Liverpool párharc

Mindkét együttes akarja a Lipcse támadóját, egyelőre a bajorok tűnnek befutónak.

epa07114211 Bayern players celebrate the 0-1 goal during the UEFA Champions League soccer match between AEK Athens and Bayern Munich held at the Olympic Stadium in Athens, Greece, 23 October 2018.  EPA/PANAGIOTIS MOSCHANDREOU Bayern-gólöröm az AEK elleni BL-találkozón. EPA/PANAGIOTIS MOSCHANDREOUA labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Bayern München a Liverpoollal találkozik. Az első összecsapást csak február közepén játsszák, de már most elkezdődött a harc a felek között, a "tét" ezúttal Timo Werner.

Mindkét együttes már korábban jelezte érdeklődését a lipcsei támadó iránt és a brit Express szerint a bajor klub lesz a befutó. A 22 esztendős támadónak 2020 júniusáig van szerződése Lipcsében, így aki most akarja megszerezni, alaposan a zsebébe kell nyúlnia.

Az utóbbi napokban úgy tűnt, Angliában köthet ki, hiszen az angoloktól távozott Dominic Solanke, de a német lapok arról számoltak be, inkább maradna Németországban, a biztos játéklehetőség reményében.

Werner egyértelműen jelezte, bárhova kerül, játszani szeretne és ez Münchenben biztosabbnak tűnik, hiszen a Poolnál Szalah és Firmino is bevethető a posztján és Jürgen Kloppot ismerve, szereti is variálni a csapatát.

Az idei szezonban 21 meccsen 14 gólt szerző játékos korábban úgy fogalmazott, ha Németországon belül vált, csak egy csapat jöhet számításba.