Musorujsag
Élő Eredmények

Hihetetlen árat kér Kane-ért a Tottenham a Realtól

m4sport.hu
Eddig bejött a Realnak, hogy a londoniaktól igazoljon, hiszen Modric és Bale is meghatározó tagja lett az együttesnek.
Harry Kane-gólöröm a Tottenham-Barcelona BL-csoportmeccsen (Fotó: EPA/Andy Rain) Harry Kane-gólöröm a Tottenham-Barcelona BL-csoportmeccsen (Fotó: EPA/Andy Rain)

A Real Madrid labdarúgócsapata egyelőre bukdácsol a spanyol bajnokságban, jelenleg csak az ötödik helyen állnak, tíz ponttal lemaradva az éllovas Barcelona mögött. Nem véletlen, hogy a vezetőség a csapat megerősítésén fáradozik. A két legkeresettebb játékos egyaránt a Tottenhamben játszik.

Korábban a dán Christian Eriksent szerették volna, de az angolok 250 millió eurós vételárát soknak találták. Ennek ellenére a nyáron valószínűleg visszatérnek az üzletre, bízva benne, hogy megenyhülnek az angolok, hiszen 2020-bn lejár a dán játékos szerződése, és ingyen igazolható lesz.

A spanyol AS beszámolója szerint a Real elöljárói nemrég a Tottenham legnagyobb csillaga, Harry Kane ára felől is érdeklődtek. A londoni klub vezetői nem voltak szívbajosak, és „elrettentő erejű” 350 millió euróban határozták meg az angol válogatott kapitányának árát.

Hogy érzékeltessük az összeg nagyságát, eddig a PSG fizette ki a legtöbbet játékosért, 222 millió eurót adott a Barcelonának Neymarért. Egy biztos, a madridiaknak szükségük lenne egy gólerős támadóra, miután „kiesett” Ronaldo szezononkénti 35-40 találata, míg a Tottenhamnek jól jönne a pénz új stadionjára.

A Realnak az elmúlt években bejött, ha az angol csapattól igazolt, hiszen a madridiaknál lett a világ legjobbja Luka Modric, és Garreth Bale is Spanyolországban lett igazán elismert játékos. Ugyanakkor olyan angol labdarúgók, mint Owen vagy Woodgate, nem váltották be a hozzájuk fűződő reményeket Madridban.

További tartalmak