Musorujsag
Élő Eredmények

Griezmann góljával nyert az Atlético

MTI
Az Atlético Madrid hazai pályán 1-0-ra nyert a Levante ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 19. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén.

A találkozó egyetlen gólját a francia világbajnok Antoine Griezmann szerezte tizenegyesből. Sikerével a fővárosi együttes két pontra megközelítette az éllovas és később pályára lépő FC Barcelonát.

Antoine Griezmann és Koke Resurreccion gólöröme az Atlético Madrid – Levante bajnokin 2019. január 13-án (Fotó: EPA/Ballesteros) Antoine Griezmann és Koke Resurreccion gólöröme az Atlético Madrid – Levante bajnokin 2019. január 13-án (Fotó: EPA/Ballesteros)

Az Athletic Bilbao 2-0-ra legyőzte a vendég Sevillát, a mérkőzés mindkét gólját Inaki Williams szerezte, aki a 23., majd a 83. percben volt eredményes.

A bilbaóiaknak ez volt a negyedik sikerük a szezonban – tizedik hazai fellépésükön a harmadik -, és az utóbbi hetekben nyújtott jó teljesítményüknek köszönhetően már nem kieső helyen állnak. Az Athletic legutóbbi veresége óta háromszor nyert és kétszer játszott döntetlent, ebben az öt fordulóban annyi pontot szerzett, mint a korábbi 14 fordulóban összesen. A Sevilla legutóbb októberben szenvedett vereséget a bajnokságban, akkor a listavezető – és címvédő – Barcelona múlta felül.

La Liga, 19. forduló:
Atlético Madrid-Levante 1-0 (0-0)
Athletic Bilbao-Sevilla 2-0 (1-0)
később:
FC Barcelona-Eibar 18.30
Betis-Real Madrid 20.45
szombaton játszották:
Villarreal-Getafe 1-2 (0-0)
Valencia-Valladolid 1-1 (0-0)
Leganés-Huesca 1-0 (0-0)
Girona-Alavés 1-1 (1-0)
pénteken játszották:
Rayo Vallecano-Celta Vigo 4-2 (2-2)
hétfőn játsszák:
Real Sociedad-Espanyol 21.00

További tartalmak