Musorujsag
Élő Eredmények

William Carvalho: Cristiano Ronaldót 200 millióért sem adtam volna el

William Carvalho: Cristiano Ronaldót 200 millióért sem adtam volna el

m4sport.hu/O Jogo
Vasárnap este a sevillai Betis a Real Madridot fogadja a La Liga 19. fordulójában. Mindkét csapat számára fontos a mérkőzés. A hazaiak győzelem esetén egy pontra megközelíthetik a királyiakat, akik meg felléphetnek a Bajnokok Ligája-indulást érő negyedik helyre, a három pont begyűjtésével.

William Carvalho a Betis portugál légiósa, aki 2018 júliusában érkezett a Sportingtól nehezen illeszkedett be, de mostanra kihagyhatatlan tagja a zöld-fehérek kezdőjének.

„Nem kezdtem jól. Ahogyan általában a játékosoknak, nekem is szükségem volt egy kis időre, hogy alkalmazkodjak a csapat játékához, de most már minden rendben, jól érzem magam, és a csapat is folyamatosan javul” – beszélt a spanyol marcának a kezdeti nehézségekről az Európa-bajnok középpályás.

A soros ellenfélről is nyilatkozott, amely véleménye szerint gondokkal küzd, nem olyan jó, mint az elmúlt szezonban.

„Cristiano Ronaldo hiányát a világon minden csapat megérezné, ez alól a Real Madrid sem kivétel. Nem is kicsit érzik a hiányát, rengeteg gólt szerzett nekik. Amikor róla kérdeznek, mindig azt mondom, hogy sosem adtam volna el őt 100 millió euróért, de még kétszázért sem” – mondta az nyáron a Juventusba távozó honfitársáról Carvalho.

Borítókép: William Carvalho (Fotó: EPA/Mathieu Cugnot)

További tartalmak