Musorujsag
Élő Eredmények

Chiellini: Ronaldo sok álmomat tette tönkre

Chiellini: Ronaldo sok álmomat tette tönkre

m4sport.hu/A Bola
Giorgio Chielleni és Cristiano Ronaldo most már csapattársai egymásnak, egy célért küzdenek, de korábban éveken keresztül farkasszemet néztek egymással. Az esetek nagy részében a portugál örülhetett jobban a végén. csak remélni tudja, hogy most is örülni fog, immáron a Juventus mezében.

„Cristiano nagyon, de nagyon sok gólt szerzett ellenünk, sok álmomat foszlatta szét. Elég, ha Cardiffra, Madridra vagy Torinóra gondolunk. Korábban a számomra a Bajnokok Ligája egy álom volt csupán, most viszont egyértelmű cél, mert Ronaldo a világ legjobb labdarúgója, szükségünk van rá, hogy megtehessük az utolsó lépést” –nyilatkozta a BBC-nek az olasz védő, visszaemlékezve arra, hogy hányszor kellett lenyelnie a keserű pirulát a Real madrid korábbi ikonja miatt.

Most, hogy nap mint nap közelről látja a portugált, tapasztalhatja, hogy milyen személyiséggel áll szemben. Csak a legjobbak mondhatja portugál csapattársáról.

„Fantasztikus kvalitásai vannak, a pályán kívül és belül egyaránt. Ahogyan dolgozik, ahogy készül a mérkőzésekre, ahogyan éli mindennapjait, az példaértékű és mindannyiunk számára nagy segítség. Sokat változott vele a csapat. Nagyon kíváncsi voltam, hogy viselkedik az életben, milyen a hatása. Az, ahogyan teljesít a konditeremben, ahogyan koncentrál munka közben, óriási hatással van ránk” –vallotta be a már sokat megélt védő.

Arról is beszélt, hogy a nyár folyamán hiába hallotta a pletykákat Cristiano Ronaldo érkezéséről a Juventusba, egyszerűen nem akarta elhinni.

„Eleinte nem hittem el. Már néhány napja tartotta magát a pletyka, amikor beszélgettem az elnökkel, aki teljesen meglepett. Meggyőződésem, hogy a szurkolók és a játékosok közül is sokat úgy gondolták, nem lenne normális dolog az ő érkezése” – mesélte Chiellini.

Az álomgyilkos végül áttette Madridból székhelyét Torinóba, és szurkoló illetve játékos egyaránt megelégedéssel fogadja, hogy Ronaldo a fekete-fehér csíkos mezben mutatja meg a világnak, hogy még nem szabad őt leírni.

Borítókép: Cristiano Ronaldo és Giorgio Chiellini már nem ellenfele egymásnak, közös célért küzdenek (Forrás: Juventus - Facebook)

További tartalmak