Musorujsag
Élő Eredmények

Budapesten tartóztatták le a Football Leaks hackerét

Budapesten tartóztatták le a Football Leaks hackerét

m4sport.hu/Record
A portugál rendőrség sajtótájékoztatón jelentette be, hogy Budapesten letartóztatták Rui Pintót, a híres-hírhedt hackert, a Football Leaks portugál tulajdonosát, kezelőjét.

A rendőrség szóvivője elmondta, hogy Rui Pinto nem tanúsított ellenállást elfogásakor, Magyarország várhatóan 3-4 hét múlva adja ki.

„Nemzetközi akció keretén belül sikerült elfogni a gyanúsítottat, miután már volt ellene európai elfogatási parancs. Szerdán tartóztattuk le a gyanúsítottat a helyi (magyar) hatóság segítségével. A gyanúsított nem tanúsított ellenállást. Jelenleg Magyarországon van előzetes letartóztatásban” – mondta a szóvivő a portugál sportújságnak, a Recordnak.

A Football Leaks nevű oldal több szerződés és egyéb dokumentum kiszivárogtatásával több botrányt is kirobbantott a nemzetközi futballban.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A Football Leaks Mbappé átigazolásának titkos részleteit is felfedte
Kylian Mbappé fantasztikus idényt futott utolsó évében a jelenleg bukdácsoló Monacóval, nem csoda, hogy a Paris Saint-Germain 2017-ben lecsapott a fiatal francia tehetségre, pedig a párizsiaknál komolyabb kérője is akadt a csodagyereknek kikiáltott támadónak. Mbappé azóta már világbajnoknak is vallhatja magát.
Külföldi futball
Csalásban segédkezhetett a PSG-nek és a Man. City-nek a FIFA elnöke
A Football Leaks újra előállt egy piszkos üggyel a labdarúgás világában, a Der Spiegel pedig leközölte az új információkat. A német újság arról ír, hogy az UEFA engedélyt adott az angol Manchester City-nek és a francia Paris Saint-Germainnek, hogy olyan lépéseket tegyenek, amellyekkel a gazdasági Fair Play szabályait sértik meg, ami azzal járhatna, hogy a csapatokat kizárják az európai kupákból.
Külföldi futball
A FIFA újra vizsgálja Pogba szerződését
A Football Leaks kiszivárogtatott információi alapján kétség merült fel, hogy a Manchester United és a Juventus között létrejött szerződés Paul Pogba igazolásának minden szabálynak megfelel-e.
Külföldi futball
Ennyit fizetett volna a Real De Geának
Újabb labdarúgó szerződése került nyilvánosságra, ezúttal a tavaly nyáron a Manchester Unitedtől kis híján a Real Madridhoz igazoló David De Gea aláírásra váró kontraktusa a téma.
Külföldi futball