Musorujsag
Élő Eredmények

Rangadót nyert a Real Madrid – Sergio Ramos újabb mérföldkőhöz érkezett

Rangadót nyert a Real Madrid – Sergio Ramos újabb mérföldkőhöz érkezett

MTI
A Real Madrid 2-0-s győzelmét hozta a Sevilla elleni rangadó a spanyol labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának szombati játéknapján.

A fővárosi gárda odahaza, a Santiago Bernabéu Stadionban 68 ezer néző előtt brazil középpályása, a kapufás gólt szerző Casemiro jóvoltából a 78. percben szerzett előnyt, amelyet nemcsak megtartott a mérkőzés végéig, hanem a 92. percben még növelt is horvát karmestere, Luka Modric révén, aki közelről talált a kapuba.

Sergio Ramos 450. La Liga-mérkőzésén lépett pályára (Fotó: EPA/Rodrigo Jimenez)

A királyiak csapatkapitánya, Sergio Ramos 450. La Liga-mérkőzését játszotta, amelyből 39-et a Sevilla, 411-et Real Madrid színeiben teljesített. A jelenlegi La Liga-játékosok közül csak Joaquín lépett nála többször pályára a spanyol bajnokságban, összesen 503 alkalommal.

A Real sikere nyomán a két együttes helyet cserélt, most a madridi alakulat a harmadik, a Sevilla pedig lecsúszott a dobogóról.

La Liga, 20. forduló:
Real Madrid-Sevilla 2-0 (0-0)
Celta Vigo-Valencia 1-2 (1-0)
Huesca-Atlético Madrid 0-3 (0-1)

pénteken játszották:
Getafe-Alavés 4-0 (1-0)

vasárnap játsszák:
Real Betis-Girona 12.00
Villarreal-Athletic Bilbao 16.15
Levante-Valladolid 18.30
Rayo Vallecano-Real Sociedad 18.30
FC Barcelona-Leganés 20.45

hétfőn játsszák:
Eibar-Espanyol 21.00

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Sterbik Árpád bekerült a spanyol keretbe
Sterbik Árpádot becserélték a spanyol válogatott vb-keretébe, miután az együttes hálóőre, Rodrigo Corrales megsérült, mert az egyik edzésen a lábára dőlt a pályát körülvevő LED-fal - szúrta ki a hetmeteres.com sportági szakportál.
Kézilabda
A Getafe nagy verést mért az Alavésre
A Getafe saját közönsége előtt simán, 4-0-ra nyert az Alevés ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának első összecsapásán.
Külföldi futball