Musorujsag
Élő Eredmények

Ennyit kaszálhat Thomas Doll, ha benntartja a Hannovert

Bild
Német sajtóértesülés szerint busás összeg ütheti Thomas Doll markát, ha sikerül benntartania az élvonalban a Bundesliga utolsó előtti helyén álló Hannovert.

A Ferencváros korábbi trénerét múlt hétvégén nevezték ki 2020. június 30-ig vezetőedzőnek a hannoveri csapatnál, amely 19 forduló alatt 11 pontot szerzett, ugyanannyit, mint a sereghajtó Nürnberg, melyet csak jobb gólkülönbségével előz meg.

Thomas Doll (fotó:m4sport.hu) Thomas Doll (fotó:m4sport.hu)

A Bild úgy tudja, hogy az 52 éves Doll alapfizetése 80 ezer euró (körülbelül 25,5 millió forint) körül van havonta, amelyhez szép bónusz adódhat hozzá, ha sikerül kiharcolni az élvonalban maradást.

Martin Kind klubvezető a lap kérdésére megerősítette, hogy a szerződés szerint „nagyon teljesítményfüggő” a vezetőedző fizetése, konkrét számokat azonban nem árult el. A Bild információi szerint az összeg a megszerzett pontoktól és a csapat helyezésétől is függ, de Doll akár félmillió eurós bónuszt is kaphat, ha a Hannover nem esik ki a másodosztályba a szezon végén.

Thomas Doll első bajnoki mérkőzése pénteken lesz a Hannover kispadján, amikor is a csapat Gulácsi Péter és Willi Orbán együttesét, a Leipziget fogadja a Bundesliga 20. fordulójában.

További tartalmak