Musorujsag
Élő Eredmények

„Kék madarunk, örökké szeretni fogunk” - Salától búcsúzik a futballvilág

„Kék madarunk, örökké szeretni fogunk” - Salától búcsúzik a futballvilág

m4sport.hu
Csütörtökön késő este erősítették meg hivatalosan, hogy Emiliano Sala holttestét találták meg a tengerbe süllyedt kisrepülőn. A 28 éves labdarúgót az egész futballvilág gyászolja, játékostársak, labdarúgóklubok búcsúznak közösségi oldalaikon az elhunyt focistától.

Soha nem mutatkozhatott be a Cardiff Citynél az argentin Emiliano Sala, a klub és szurkolói azonban meghatóan búcsúznak a játékostól.
„Sosem láttunk játszani, sosem láttunk gólt szerezni, de Emiliano, gyönyörű kék madarunk, örökké szeretni fogunk” – áll a Cardiff-drukkerek bejegyzésében.


A labdarúgóklubok közül a Cardiff City, a Barcelona, az Ajax is elköszönt a futballistától, de megemlékeztek róla a top bajnokságok további csapatai is, többek közt a Real Madrid, a Liverpool, a Tottenham, az Inter, a Lazio és a Porto is.

Örökké velünk leszel – írja a Cardiff, mely a labdarúgó következő klubja lett volna.


Nyugodj békében! – írta a katalán klub.


Szeretetünket és részvétünket küldjük Sala hozzátartozóinak.


Wayne Rooney együttérzéséről biztosította Sala családját és barátait.


Jerome Boateng nemcsak Sala családja felé fejezte ki részvétét, hanem a kisgépet vezető, eltűnt pilóta, David Ibbotson felé is.


Kylian Mbappé, aki hatalmas összeggel járult hozzá ahhoz, hogy újrainduljon a keresés az eltűntekért, rövid üzenetben köszönt el Salától.

Borítókép: Emiliano Sala (fotó: Cardiff City FC)

További tartalmak