Musorujsag
Élő Eredmények

Az orvosok sem tudják megfejteni, mi a baja Robbennek

m4sport.hu
Arjen Robben utolsó szezonját tölti a Bayern Münchenben, de egyelőre nem tudja, pályára léphet-e még a csapatban.
(fotó: EPA/Noushad Thekkayil)

A 35 éves holland támadó a 2018/2019-es szezonban jelentette be, ez lesz az utolsó, amit a Bayern Münchennél tölt. Novemberben, egy Benfica elleni BL-mérkőzésen szenvedett combsérülést, de hiába épült fel, azóta sem lépett pályára. A Bundesliga hivatalos honlapja szerint Robben ülőidegével akadtak komplikációk.

„Nem néz ki jól – így állapotáról Robben. – Mindent megpróbáltunk, de eddig semmi sem működött”nyilatkozta a Bildnek a holland, aki lassan tíz éve szerepel a Bayernben.

„Nehéz és frusztráló a helyzet. Sajnos senki sem tudja pontosan, mi a probléma. Már kétszer közel álltam a visszatéréshez, de mindig visszaestem. Nem könnyű ezt feldolgozni” – tette hozzá.

A Bayern München kedden a Liverpoollal játszik BL-nyolcaddöntőt (az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti a mérkőzést), Robben mellett Tolisso és Renato Sanches bajlódik sérüléssel, péntek este Kingsley Coman angliai játéka is veszélybe került, de a francia bevethető lesz jövő héten.

Robben nagyon szeretne a pályán búcsút inteni a Bayern-szurkolóknak, eddig 305 tétmérkőzésen 143 gólt és 101 gólpasszt ért el, hétszeres német bajnok, négyszeres kupagyőztes, 2013-ban a Bajnokok Ligája-trófeát is a magasba emelhette, erre tizedik szezonja végén is lesz lehetősége.

További tartalmak