Musorujsag
Élő Eredmények

A Chelsea spanyol csatára nyugalomra int

A Chelsea spanyol csatára nyugalomra int

MTI
Pedro, a Chelsea spanyol válogatott labdarúgója szerint a csapat játékosainak nyugodtnak kell maradniuk annak ellenére, hogy az utóbbi időben nem értek el jó eredményeket.

A 31 éves szélső azt mondta: a következő két összecsapáson meg kell próbálniuk visszaszerezni a lehető legjobb formájukat.

„A legfontosabb most a nyugalom és a kemény edzések” – jelentette ki a támadó a klub honlapján azt követően, hogy a Chelsea címvédőként már a nyolcaddöntőben búcsúzott az FA Kupától, miután hétfőn hazai pályán 2-0-ra kikapott a Manchester Unitedtől.

„Előbb az Európa Ligában, majd hétvégén a ligakupa döntőjében vár fontos mérkőzés ránk” – mondta csapata eheti programjáról Pedro.

A Chelsea előbb csütörtökön az EL-ben a nyolcaddöntőbe jutásért zajló párharc visszavágóján 2-1-es előnyről fogadja a svéd Malmőt, majd vasárnap a Wembley Stadionban a Manchester Cityvel csap össze.

Az együttes az FA Kupa-kiesés előtt a bajnokságban is bukdácsolt: legutóbbi négy Premier League-összecsapásán háromszor is lőtt gól nélkül kapott ki.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Bonucci kikosarazta a Real Madridot; C. Ronaldót egy gépnek tartja
A Juventus szerdán az Atlético Madrid vendégeként kezdi meg a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjét, a mérkőzés előtt a spanyol AS készített interjút az olaszok remek középhátvédjével, Leonardo Bonuccival, aki a BBC-ről, a visszatérésről, a Real Madridról, Buffonról és Ronaldóról is beszélt.
Bajnokok Ligája
Sarri a Chelsea-krízisről: Az olasz negyedosztályban aggódtam, most nem
Hétfő este a Manchester United Londonban győzte le 2–0-ra Chelsea-t az FA-kupában és jutott a negyeddöntőbe. Ole Gunnar Solskjaer együttese így tökéletesen reagált a PSG elleni BL-vereségre, Maurizio Sarri problémái azonban tovább sűrűsödtek, a szurkolók azonnali távozását követelik.
Külföldi futball