Musorujsag
Élő Eredmények

Marcelo kérte a Real Madrid ügyvezetőjét, könnyítsék meg távozását

Marcelo kérte a Real Madrid ügyvezetőjét, könnyítsék meg távozását

m4sport.hu/As
A Real Madrid szélsővédője, Marcelo volt portugál csapattársát és jó barátját követné a Juventusba. A királyiak vezetősége már figyelemmel kíséri, hogy kit igazolhatnának a brazil helyére.

Az 58-szoros brazil válogatott Marcelo találkozott a Real Madrid ügyvezetőjével, José Ángel Sánchezzel. akinek elmondta, hogy frusztrálja jelenlegi helyzete a klubnál. A szurkolók és a spanyol sajtó is kikezdte. Amennyiben ez nem változik, mindenképpen el akarja hagyni a csapatot. A szerződése 2022 június 30-ig köti a Real Madridhoz.

Azt sem rejtette véka alá, hogy szívesen követné barátját, Cristiano Ronaldót az olasz Juventushoz, ahova a portugál tavaly nyáron igazolt. Ha nem változik a számára kényelmetlen szituáció, arra kéri a klub vezetőségét, hogy könnyítsék meg távozását, ahogyan a CR7 esetében is megtették.

Ronaldo kivásárlási árát korábban egymilliárd euróban állapította meg a Real, amely végül jócskán engedett ebből és 100 millióra csökkentette azt. Marcelo abban bízik, hogy esetében is megengedő lesz a madridi klub.

Az As információi szerint a 30 éves védő és Cristiano Ronaldo rendszeresen tartja egymással a kapcsolatot és az elmúlt hetekben a brazil elpanaszolta, hogy mennyi kritika éri, elsősorban a madridi szurkolók és a sajtó által. A portugál közbenjárását is kérte, hogy könnyebb legyen egy esetleges váltás.

Fotó: youtube.com Fotó: youtube.com

Azt is tudni vélik Spanyolországban, hogy José Ángel Sánchez már rendelkezik egy B-tervvel arra az esetre, ha Marcelo nyáron elhagyja a csapatot.

Amennyiben a 22 éves Sergio Reguilón tartja jó formáját, és az egyaránt négyszeres spanyol bajnok és BL-győztes brazil pedig nem képes megújulni, akkor egészen biztos, hogy nem gördítenek akadályt a távozás elé a szezon végén.

Mindemellett már hónapok óta követi a Real Madrid a Betis 22 éves balhátvédjét, Júnior Firpót, akiért a nyár folyamán várhatóan ajánlatot tesz a klub – Marcelo elengedése esetén. Másfelől a madridiak elnöke, Florentino Pérez megnehezítheti a brazil lelépési elképzeléseit, mert elképzelései szerint az elmúlt években posztja legjobbja volt a világon, ezért áron alul nem lesz hajlandó elengedni. Egy jó ajánlat persze más fénybe helyezhetné a történetet.

Borítókép: Marcelo a Real Madrid 2019 január 18-i edzésén (Fotó: EPA/Fernando Villar)

További tartalmak