A PSG játékosa kirúgta az édesanyját

Spanyol sajtóhírek szerint a Paris Saint-Germain labdarúgója, Adrien Rabiot a jövőben nem szeretné, ha édesanyja látná el a képviseletét, ezért ügynököt vált.

A 23 éves francia középpályás szerződése a nyáron lejár a francia bajnoknál, és sokáig úgy tűnt, a Barcelonában folytatja pályafutását, ami nagyon az ínyére lett volna. A játékos ügyeit intéző édesanya viszont olyan magas fizetést szeretett volna kiharcolni a fiának, ami még a katalán klub sokat látott vezetőit is mellbe vágta, így elálltak Rabiot megszerzésétől.A Sport azonban úgy tudja, bár a Barca már nem érdeklődik Rabiot iránt, de ha a játékos és képviselete megkeresné őket és alacsonyabb fizetési igénnyel állnának elő, a klub nyitott lenne az újratárgyalásra.


Mivel a katalánok vezetősége nem zárta a szívébe a rámenős anyukát, a játékos pedig a nyáron mindenképpen váltani szeretne, Rabiot úgy döntött, új játékosügynök után néz.


Ha a Barca nem is jönne össze, az olasz és az angol bajnokságból több klub is érdeklődik a PSG játékosa iránt, a Mail információi szerint a Liverpool és a Tottenham is szívesen látná soraiban a hatszoros válogatott játékost.