Musorujsag
Élő Eredmények

Solskjaer költözne, de egy Liverpool-védő miatt nem tud

m4sport.hu
Ki akar költözni az ideiglenes otthonául szolgáló szállodából, de saját házába nem mehet, mert azt kiadták a legnagyobb ellenfél egyik játékosának.
Virgil van Dijk (fotó: liverpoolfc.com) Virgil van Dijk (fotó: liverpoolfc.com)

Ole Gunnar Solskjaert december közepén nevezték ki a Manchester United vezetőedzőjének. Akkor úgy tűnt a klub korábbi játékosa csak erre a szezonra kap megbízást. Kinevezése óta azonban két döntetlen mellett csak nyert a MU az angol bajnokságban, így egyre valószínűbb, hogy a következő szezonban is a norvég szakember irányítja a csapatot.

Solskjaer az elmúlt kilenc hetet a Lowry hotelben töltötte, pedig Cheshire-ben van egy 4 millió fontot érő villája. Ide azonban jelenleg nem mehet, mert azt a Liverpool holland védője, Virgil van Dijk bérli.

A három és fél holdas telken lévő, öt hálószobás ingatlan ugyan Solskjaeré, aki korábban el akarta adni, de miután nem érkezett rá vevő, egy cégen keresztül kiadta, hiszen nem szerepelt a tervei között, hogy ilyen hamar és ilyen hosszú időre visszatér Manchesterbe.

Jelenleg tehát hiába van a leírások szerint lenyűgöző és jelentős kortárs stílusú családi háza, ez számára nem elérhető, így ingatlant kell keresnie.

A házat bérbeadó cég egyik munkatársa a The Sun-nak úgy nyilatkozott, Solskjaer valószínűleg soha nem gondolta, hogy visszajön Manchesterbe, így most roppant ironikus, hogy nem térhet vissza a saját házába. Néhányan viszont azon élcelődnek, hogy épp a United legnagyobb riválisának az egyik játékosa a bérlő.

Solskjaer elődje, José Mourinho több mint két és fél évig volt a MU edzője, ő viszont végig a Lowryban lakott, ami a klubnak 800 ezer fontjába került.

További tartalmak