Musorujsag
Élő Eredmények

Sergio Ramos esküvőjén az AC/DC vagy az Aerosmith ad privát koncertet

m4sport.hu/Marca
Sergio Ramos, a Real Madrid csapatkapitánya, és Pilar Rubio, népszerű műsorvezetőnője az El Hormiguero című tv-show-nak, Spanyolországban. Ők ketten 2012 szeptembere óta alkotnak párt, azóta már három gyermekük született, de csak a nyár folyamán házasodnak össze.
Sergio Ramos és családja (Forrás: Pilar Rubio - Instagram) Sergio Ramos és családja (Forrás: Pilar Rubio – Instagram)

A Sevillában tartandó ceremónia, majd az azt követő lagzi kitűzött dátuma június 15-e. Nagy buli várható a játékos birtokán – Ramos egy Sevilla melletti kis városkában, Camasban született -, amelyen a jegyesek elképzelése szerint privát rockkoncerten tombolhatnak a vendégek.

Rubio kisasszony szereti a kemény zenét, és kedvenc együttesei közé tartozik az AD/DC, illetve az Aerosmith. A pár már felvette a kapcsolatot a két banda mendzsmentjével, hamarosan döntés születik, hogy melyik lesz a fellépő az esküvői bulin.

Ramosék váratlan, de akár követendő példával szeretnék az érkezőket fogadni.

“Amikor a vendégek megérkeznek a birtok bejáratához, akkor a mobiljaikat és kameráikat egy kosárba kell rakniuk. Az szeretnénk, hogy jól érezzék magukat és minden pillanatát kiélvezzék az eseménynek” – mondta a jegyespár Pablo Motos műsorában.

Sergio Ramos (jobbra) és párja Pablo Motos (középen) műsorában meséltek arról, hogy milyen különleges fellépője lehet a lagzinak. (Forrás: Pilar Rubio - Instagram) Sergio Ramos (jobbra) és párja Pablo Motos (középen) műsorában meséltek arról, hogy milyen különleges fellépője lehet a lagzinak. (Forrás: Pilar Rubio – Instagram)

További tartalmak