Musorujsag
Élő Eredmények

Solskjaer ex-csapattársát hívja a Unitedbe

Solskjaer ex-csapattársát hívja a Unitedbe

m4sport.hu/caughtoffside.com
Úgy tűnik, hogy Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United megbízott vezetőedzője segítő kezet nyújtana korábbi csapattársának, Paul Scholesnak, aki nem sokáig húzta az Oldham Athletic kispadján.

A Manchester United korábbi középpályása, Paul Scholes mindössze nyolc hétig vezette az Oldham csapatát. Első menedzseri állása alatt hét mérkőzésen vezette együttesét, egyetlen győzelmet tudott felmutatni.

Végül magától állt fel, mert úgy érezte, nem tudta elvégezni azt a munkát a klubnál, amit előzetesen ígért.

Az eseményről természetesen korábbi csapattársa, Solskjaer is értesült, aki a BT Sport szerint felvette vele a kapcsolatot felajánlva, hogy ha késznek érzi magát, akkor újra szerepet vállalhatna az Old Traffordban.

A norvég irányítása alatt szinte feléledt tetszhalálából a United és december óta, remek eredményeket ér el. José Mourinho távozása után Solskjaer képes volt visszahozni a csapatba az a szellemiséget, ami jellemezte a klubot a legendás Sir Alex Ferguson munkássága alatt, természetesen a saját stílusjegyeivel ötvözve.

A Vörös Ördögök 46 éves mesterének az lenne a célja, hogy egy klublegenda érkezésével tovább inspirálja a keret tagjait, erősítve az a vonalat, amelyet a United-szurkolók évtizedeken át megszokhattak.

A kérdés csupán az, hogy egy ilyen jellegű munka mennyire idomulhat Scholes terveihez, aki elsősorban edzőként képzelné el jövőjét. Másfelől jótékonyan hathat rá a feladat Solskjaer segítőjeként, feledtetve egy kicsit a sikertelen indulást menedzserként.

Borítókép: Paul Scholes lehet az egyik befutó az Oldham Athletic edzői posztjára (Fotó: skysporrts.co.uk)

További tartalmak