Musorujsag
Élő Eredmények

A Chelsea közölte a Real Madriddal Eden Hazard vételárát – sajtóhír

m4sport.hu
Belga sajtóértesülések szerint a Real Madrid konkrét lépéseket tett a Chelsea felé Eden Hazard leigazolása érdekében, az első ajánlat ismeretében nagyjából 20-30 millió font választja el a feleket.
(fotó: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA)

A HLN cikkéből kiderül, a Chelsea legalább Cristiano Ronaldo – legutóbbi – vételárát, azaz 100 millió font körüli összeget szeretne kapni belga sztárjáért, a Real Madrid azonban nem szeretne ekkora ösdszeget fizetni egy olyan játékosért, akinek csupán egy év van hátra a szerződéséből, azaz 2020 nyarán akár ingyen is érkezhetne.

Hazard teljesítményét és életkorát (28) tekintve is pályafutása csúcsán van, korábban többször is beszélt arról, hogy a Real Madrid álmai klubja és Zinedine Zidane a példaképe. A kispadra nemrég visszatérő francia vezetőedző a hírek szerint bőkezűen költhet a keret megerősítésére az előttünk álló nyáron, egy legalább 300 millió eurós költségvetéssel számolhat.

Zidane új csapatot építhet (fotó: EPA/RODRIGO JIMENEZ)

Zidane egyébként nem tétlenkedik, Éder Militao személyében már megvan az első igazolása második kinevezése óta.

A Chelsea-t nemrég az UEFA egy évre kizárta az átigazolási piacról, azaz jövő nyárig nem regisztrálhatnak új játékost, azt azonban nem tudni, hogy ez a körülmény Hazard-ban inkább a maradás vagy a távozás érzését erősíti.

A belga 2012-ben a Lille-től csatlakozott a Chelsea-hez, mindeddig 339 mérkőzésen 105 gólt és 86 gólpasszt ért el, angol bajnoki címet, FA-kupa- és Ligakupa-győzelmet is ünnepelhetett a csapattal és az Európa Ligát is megnyerte, utóbbira még a jelenlegi szezonban is megvan az esélye.

További tartalmak