A Juve igazgatója négy játékost néz meg a portugál-szerb Eb-selejtezőn

Fabio Paratici, a Juventus sportigazgatója gyakori vendég Portugáliában. Pénteken személyesen tekintette meg a Portugália-Ukrajna mérkőzést, hétfőn pedig újra ellátogat a Benfica stadionjába, az Estádio da Luzba, ahol Cristiano Ronaldóék Szerbiát fogadják Európa-bajnoki-selejtezőn.

Rúben Dias (jobbra) (Forrás: Benfica - Twitter)
Nem jellemző, hogy a torinói klub igazgatója maga figyeljen meg játékosokat, mostani útja viszont annyiban több, hogy tárgyalással is összeköti.

Az olasz Tuttosport információi szerint az Eb-selejtezőn négy játékosra kíváncsi Paratici. A portugáloknál Rúben Dias és João Félix áll figyelme központjában, a szerbeknél pedig Milinkovic-Savic és Nikola Milenkovic játéka érdekli a Juventus igazgatóját.

A négyből az elsődleges célpont a Benfica belső védője, Rúben Dias, miután a tárgyalások megakadtak az Ajax-szal, a még mindig tinédzser hátvéd, Matthijs De Ligt megszerzéséért.

Arról is értesültek, hogy a vörösök védőjének ügynöke, Jorge Mendes is a Luzban nézi meg a meccset, amely után egy általa megszervezett találkozón lesz jelenése, Paraticivel és a Benfica elnökével, Luís Filipe Vieirával.