Musorujsag
Élő Eredmények

Közel 300 millió eurós ajánlatra készül a Real Madrid Mbappéért

Közel 300 millió eurós ajánlatra készül a Real Madrid Mbappéért

MTI
A Real Madrid 280 millió eurós ajánlatra készül a Paris Saint-Germain világbajnok francia labdarúgójáért, Kylian Mbappéért.

A France Football szaklap értesülései szerint az elmúlt három idényben Bajnokok Ligája-győztes spanyol klub elnöke, Florentino Pérez a közeljövőben teheti meg a világcsúcsot jelentő ajánlatát a párizsiaknak.

A 20 éves támadó – aki soha nem titkolta, hogy szimpatizál a madridi együttessel – megszerzése sajtóhírek szerint előkelő helyen szerepelt a Realhoz visszatérő vezetőedző, Zinedine Zidane feltételei között.

A királyi gárda már 2017 nyarán is élénken érdeklődött Mbappé iránt, ám ő akkor a Monacótól végül a francia fővárosba szerződött kölcsönbe. A PSG később 180 millió euróért szerezte meg végleg a játékjogát.

A sportág történetének eddigi legdrágább játékosa Mbappé párizsi csapattársa, a brazil Neymar, aki 222 millió euróért igazolt az FC Barcelonától a Paris Saint-Germainhez.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Modric: Az utolsó pillanatig kemény lesz ez a csoport
Luka Modric szerint a horvát válogatott nem reagált jól a magyar gólokra, ennek eredménye lett a <a title="A forró szívvel küzdő Rossi-csapat hátrányból verte a vb-ezüstérmest" href="https://telesport.cms.mtv.hu/magyar-foci/cikk/2019/03/24/a-forro-szivvel-kuzdo-rossi-csapat-hatranybol-verte-a-vb-ezustermest" target="_blank" rel="noopener">2–1-es hazai győzelem</a> a vasárnapi Európa-bajnoki selejtezőn.
Külföldi futball
Kirúgták Panuccit az albánok
Az albán labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitányának állásába került a vereség, amelyet Shkodrában, a péntek esti Európa-bajnoki selejtezőn szenvedett el a nemzeti együttes.
Külföldi futball