Musorujsag
Élő Eredmények

Hivatalos: elkezdődött az Mbappé-Real Madrid átigazolási szappanopera

m4sport.hu
Csupán 24 óra telt el azóta, hogy körbejárta a világsajtót a Real Madrid 280 millió eurós ajánlatáról szól hír, máris megérkeztek az egymásnak tökéletesen ellentmondó reakciók. És amíg hivatalos megerősítés vagy cáfolat nem érkezik valamelyik fél részéről, ez minden bizonnyal így fog folytatódni. Az elmúlt évek tapasztalataiból kiindulva akár augusztusig.
(fotó: EPA/IAN LANGSDON)

Hétfőn a tekintélyes France Football írta meg, hogy Florentino Pérez hamarosan egy 300 millió eurót közelítő ajánlattal kopogtat a PSG ajtaján. A lap szerint köztudott tény, hogy a világbajnok támadó évek óta szimpatizál a Real Madriddal.

A Marca keddi cikkében már arról írt, hogy a királyi klub cáfolja az Mbappé megszerzéséért tett ajánlatot, tegyük hozzá, egyetlen klub közeli forrást sem idéznek. A Marca egy másik hírben hozzáteszi, Eden Hazard leigazolása maradt az első számú cél a madridi vezetésben.

Ezzel tökéletesen szembemegy az AS szintén kedden megjelent cikke, amelyben Eduardo Inda spanyol újságírót idézik, aki az El Chiringuito beszélgetős tévéműsorban azt állította, Mbappé nyitott az átigazolásra és már beszélt is Zinedine Zidane-nal, hamarosan pedig a PSG-vel is közli távozási szándékát.

Állítólag két olyan játékos is az üzlet része lehet, akikkel a francia vezetőedző nem vagy nem feltétlenül számol a jövőben, az AS a jelenleg a Bayern Münchennél kölcsönben szereplő James Rodríguezt és Iscót említi.

További tartalmak