Musorujsag
Élő Eredmények

Labdarúgó Európa Bajnokság
Élő stream csatornák X

Magyar játékos is bekerült egy Eb-selejtezős álomcsapatba

m4sport.hu
Lovrencsics Gergő világbajnokok és világsztárok csapattársa lett a onefootball.com együttesében.
Lovrencsics Gergő, a horvát Luka Modric és Nagy Ádám a Magyarország – Horvátország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen. A magyar válogatott 2-1-re győzött. MTI/Koszticsák Szilárd

Elkezdődtek az Európa-bajnoki selejtezők, a csapatok többsége két meccsen van túl, de akadnak olyan együttesek is, melyek még csak egy meccset játszottak. a magyar válogatott egy szlovákiai vereséggel és a vb-ezüstérmes horvátok legyőzésével kezdte a sorozatot.

A onefootball.com szaklap összeállította az elmúlt hét álomcsapatát és ebbe az elit társaságba egy magyar labdarúgó is bekerült. A lap álomcsapatának jobboldali védője ugyanis Lovrencsics Gergő lett, aki mindkét meccsen játszott.

A szaklap csapatába elsősorban a horvátok elleni teljesítményével került be, ahogy a lap fogalmaz: nagy szerepe volt a meglepetésben, hogy a magyar együttesnek sikerült legyőznie a horvátokat, és szinte eltüntette a pályáról Ivan Perisicet.

A Fradi védőjének olyan csapattársai vannak, mint a franciák világbajnokai, Umtiti és Giroud, az első két meccsen négy gólig jutó angol Sterling, a két meccsen is betaláló olasz Kean, vagy éppen a belga Hazard.

A onefootball.com álomcsapata: Gianluigi Donnarumma (olasz) – Lovrencsisc Gergő (magyar), Chris Mepham (walesi), Samuel Umtiti (francia), Nico Schulz (német) – Olekszandr Zincsenko (ukrán), Ross Barkley (angol), Eden Hazard (belga) – Moise Kean (olasz), Raheem Sterling (angol), Olivier Giroud (francia)