Musorujsag
Élő Eredmények

Az EL-negyeddöntő közben tűnt el a pályáról percekre az Arsenal-védő

m4sport.hu
Levonult a pályáról, és csak öt perc múlva tért vissza a Napoli–Arsenal Európa-liga negyeddöntőben Nacho Monreal, a londoniak védője.

A 33 éves spanyol futballista 1–0-s vezetésnél, összesítésben 3–0-s Arsenal-előnynél tűnt el elgyötört arckifejezéssel a játékoskijáróban a nápolyi visszavágó 60. percében, majd láthatóan megkönnyebbülve jött vissza. A klub és a játékos egyelőre nem adott magyarázatot a kitérőre, de nagy valószínűséggel WC-re kellett mennie a hátvédnek.

Nacho Monreal (Fotó: EPA/Neil Hall)

A mérkőzés eredménye egyébként sem Nacho Monreal távollétében, sem utána nem változott, a meglehetősen halovány Napoli a londoni kétgólos vereség után hazai pályán is kikapott 1–0-ra, így az Arsenal 3–0-s összesítéssel jutott az Európa-liga elődöntőjébe, ahol a Valencia lesz az ellenfele.

Nem Monreal az első futballista, akire a pályán jön rá a szükség. 2015 áprilisában Manuel Neuer ugrott ki WC-re a Bayern München – Bayer Leverkusen kupanegyeddöntő tizenegyespárbaja előtt. Mario Götze a 2013-as Málaga–Dortmund BL-negyeddöntő előtt, míg Jens Lehmann a Stuttgart–Unirea BL-csoportmeccs közben könnyített magán a reklámtáblák mögé bújva. Sokkal rosszabbul járt azonban Gary Lineker. Az angol legenda az 1990-es világbajnokságon, az írek elleni csoportmérkőzésen alakított emlékezeteset, amikor a pályán jött rá a hasmenés.

További tartalmak