Musorujsag
Élő Eredmények

Súlyos sérülés vetett véget a Chelsea-tehetség szezonjának

MTI
Achilles-ín-szakadást szenvedett hétfőn este Callum Hudson-Odoi, az angol labdarúgó-bajnokságban negyedik Chelsea válogatott támadója, aki emiatt ebben az idényben már biztosan nem léphet pályára.
epa07483423 Chelsea's Callum Hudson-Odoi in action against Brighton during a Premier League soccer match at Stamford Bridge in London, Britain, 03 April 2019. EPA/ANDY RAIN EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications Callum Hudson-Odoi most kezdte csak bontogatni szárnyait (Fotó: EPA/ANDY RAIN) 

A 18 éves játékos a Burnley elleni 2-2-es döntetlen során sérült meg, felépülése biztosan hosszú időt vesz majd igénybe, így a londoni Kékek többek között az Európa-liga elődöntőjében sem számíthatnak rá.

„Nagyon dühös vagyok, keményen kell majd dolgoznom, hogy a következő szezonban visszatérhessek” – írta Twitter-oldalán Hudson-Odoi, akiért hónapok óta élénken érdeklődik – többek között – a német bajnoki címvédő Bayern München, amely 30 millió eurót kínált a szélsőért a Chelsea-nek.

A londoni klub március végén közölte, az idén semmiképpen nem adják el az óriási tehetségként számon tartott futballistát, akit 2020 nyaráig köt szerződés a Chelsea-hez. A Bayern München már a téli átigazolási szezonban is jelezte, hogy meg akarja szerezni Hudson-Odoit, de a németek érdeklődését az angol egyesület visszautasította. A játékos ugyanakkor sajtóinformációk szerint már télen azt kérte, engedjék el.

A Chelsea az Európa-liga elődöntőjében az Eintracht Frankfurttal találkozik majd, a Premier League-ben pedig nagy versenyben van a Bajnokok Ligája-csoportkört érő harmadik és negyedik helyért.

További tartalmak