Zidane már feni a fogát a Dortmund „megszerezhetetlen” tinijére

A német BILD információi szerint a Real Madrid nyáron mindenáron szeretné megszerezni a Dortmund tehetséges támadóját, Jadon Sanchót.

(fotó: EPA/FRIEDEMANN VOGEL)A mindössze 19 éves angol szélső 2017 augusztusában csupán 8 millió euróért érkezett a Dortmundhoz a Manchester Citytől, a jelenlegi szezon igazi áttörést jelentett számára, 39 mérkőzésen 12 gólja és 18 gólpassza van a BVB-ben, őssze debütált az angol válogatottban, piaci értéke 80 millió euró fölé emelkedett.

Nem titok, hogy Sanchóért topklubok sora érdeklődik, Michel Zorc, a Dortmund sportigazgatója nemrég azonban kijelentette, tudja, hogy a játékos nem fekete-sárgában fog visszavonulni, de a következő szezont garantáltan velük kezdi meg, megszerzése jelenleg a „világ legnagyobb klubjának is nehézséget okozna”.

A BILD szerint a Real Madrid hajlandó lenne megküzdeni bármilyen nehézséggel annak érdekében, hogy Sancho a csapat újjáépítésének része legyen, már 2019 nyarán. Ehhez várhatóan 100 millió euró körüli összeget kell letenni az asztalra.