Musorujsag
Élő Eredmények

A Norwich után a Sheffield is feljutott a Premier League-be

A Norwich után a Sheffield is feljutott a Premier League-be

MTI
A Norwich City után a Sheffield United labdarúgócsapata is feljutott az angol Premier League-be.

A másodosztály (Championship) tabelláján második helyezett Sheffield United sikere egy fordulóval a vége előtt, vasárnap vált biztossá, mivel a Leeds United és az Aston Villa 1-1-es döntetlent játszott egymással. Érdekesség, hogy a Leeds úgy szerzett gólt, hogy egy Aston Villa-játékos a földön volt, majd edzői utasításra, a sportszerűség nevében engedték az Aston Villát gólt lőni. A Leeds harcban volt a feljutásért.

Az 1889-ben alapított Sheffield Unitednek a következő lesz a negyedik idénye a Premier League-ben. A klub 50 százalékos tulajdonosa az a Kevin McCabe, aki 2008 és 2011 között a Ferencvárosi Torna Club többségi tulajdonosa volt.

A harmadik feljutó hely rájátszásban dől majd el.

Borítókép: Feljutott a Premier LEague-be a Sheffield Unitedet (Fotó: twitter.com/sufc)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Véget ért a Spurs új stadionjának mágiája
A Tottenham Hotspur először kapott ki március elején elfoglalt új stadionjában, miután az angol labdarúgó-bajnokság 36. fordulójának szombati játéknapján alulmaradt a West Ham Uniteddel szemben.
Külföldi futball
Paul Pogba, a sétálóember
A Manchester United világbajnok középpályásának, Paul Pogbának felemás szezonja van. A 26 éves franciának borzalmas volt a kapcsolata a Vörös Ördögök korábbi menedzserével, José Mourinhóval, akinek decemberben meg is köszönte munkáját a vezetőség. A norvég Ole Gunnar Solskjaer érkezett a portugál helyére, Pogba pedig szinte megtáltosodott.
Külföldi futball