Musorujsag
Élő Eredmények

A PSG és a Juventus után a West Ham drukkerei is szerephez jutnak a klub döntéseiben

A PSG és a Juventus után a West Ham drukkerei is szerephez jutnak a klub döntéseiben

MTI
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő West Ham United elérhetővé teszi szurkolói számára azt az alkalmazást, amelyen keresztül a drukkerek kinyilváníthatják véleményüket a klub által előzetesen meghatározott és kiválasztott témákban.

Ez a rendszer működik a Paris Saint-Germainnél és a Juventusnál is. Az alkalmazást a socios.com weboldal által működteti.

A szurkolók regisztráció után vásárolhatnak, vagy internetes játékok során gyűjthetnek szavazati jogot, amelyet felhasználhatnak a voksolásokon. A szavazások témáját az egyesület választja ki, vélhetően leginkább a drukkereket közvetlenül érintő kérdések kerülnek terítékre, menedzsment szintű vagy személyi kérdésekben nagy valószínűséggel nem jutnak majd szerephez a szurkolók.

A West Ham azzal indokolta csatlakozását a socios.com-hoz, hogy szimpatizánsainak „többsége az élete nagy részét a digitális világban tölti, és nagyon sokan keresik és használják a legújabb technológiákat a mindennapi életükben”. 

A rendszer egy mobiltelefonos applikáción keresztül működik, a socios.com pedig abban bízik, hogy a jövőben még több klub csatlakozik.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A BL-elődöntő, amelyben biztos, hogy csodát látunk
Habár egyértelműen a Barcelona–Liverpool a Bajnokok Ligája 2018/19-es elődöntőjének slágerpárosítása, legalább akkora figyelmet érdemel a Tottenham és az Ajax összecsapása, kedden 21 órától a két meglepetéscsapat Londonban kezdi meg a madridi fináléért folytatott küzdelmet, amelynek minden rezdülését, így az amszterdami visszavágót is élőben közvetíti az M4 Sport és az m4sport.hu.
Bajnokok Ligája
Az Ajax edzője visszaszólt Pochettinónak
A Tottenham vezetőedzője szerint nem fair, hogy az Ajax többet pihenhetett a két csapat BL-elődöntője előtt, az amszterdamiak mestere szerint viszont a két bajnokság tévés pénzei közötti különbség nem az.
Bajnokok Ligája
Fordul a kocka – Londonban már esélyesként kellene helytállnia az Ajaxnak
A negyeddöntők két meglepetésgyőztese, a Tottenham Hotspur és az Ajax Amsterdam csap össze egymással kedden (21.00), a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén, melyet a vendég holland együttes várhat kedvezőbb előjelekkel. Az összecsapást élőben közvetíti az M4 Sport és az m4sport.hu.
Bajnokok Ligája