Musorujsag
Élő Eredmények

Hazard: Meghoztam a döntést

Hazard: Meghoztam a döntést

m4sport.hu/standard.co.uk
Eden Hazard, a Chelsea belga sztárja elmondta, hogy két héttel ezelőtt beszélt a londoni csapat vezetőségével arról, hogy mit szeretne a jövőben.

A Standard Sport információi szerint a Real Madrid már több mint egy hónapja tárgyal a Kékekkel Hazard szerződtetésével kapcsolatban, ugyanakkor arról is lehetett hallani, hogy a spanyol klub illetékeseinek elege lett abból, hogy állandóan falakba ütköznek, képtelenség nyélbe ütni az üzletet.

A nehézségeket az okozza, hogy a Chelsea 100 millió fontot szeretne a belga válogatott támadóért annak ellenére, hogy a szerződéséből már csak egy év van a Stamford Bridge-en, és a játékosnak esze ágában sincs meghosszabbítani szerződését.

Októberben Hazard azt nyilatkozta, hogy egy álom megvalósulása lenne számára, ha egyszer a Ral Madridban focizhatna. A középpályás egyelőre arra vár, hogy a két klub megegyezésre jut-e. Mindenesetre a Leicester City elleni 0-0-s döntetlenre végződött Premier League mérkőzés után hintette el:

„Igen, már meghoztam a döntésemet, de ez nem csak rólam szól” – mintha azt sugallná, Vardyék ellen játszotta utolsó mérkőzését a Chelsea mezében.

Jó eséllyel már frusztrálja a belgát, hogy jövőjét illetően még mindig nem tud biztosat, amit nem is rejtett véka alá.

„Hogy szerettem volna-e, hogy korábban, a szezon folyamán tisztázódjon minden? Igen, szerettem volna, de ez nem történt meg. Még mindig várok, ahogyan önök is várnak és a szurkolók is.”

Bár akadtak hullámvölgyek a Chelsea idényében, összességében Szép eredményeket ért el a csapat Maurizio Sarri vezetése alatt, aki alatt többször megingott a szék az idény alatt: a csapat eljutott a Ligakupa-döntőig, amelyet tizenegyesekkel bukott el a bajnok Manchester Cityvel szemben, legjobb londoniként a Premier League harmadik helyén végzett, május 29-én pedig jelenése van az Európa Liga fináléjában.

A harmadik helynek köszönhetően a londoni Kékek a következő szezonban a Bajnokok Ligájában indulhatnak, de ez már nem érinti a belga játékost.

„Már meghoztam a döntést. Ennyi. Még mindig várok” – mondta eltökélten Hazard.

Borítókép: Eden Hazard (Fotó: EPA/ANDY RAIN)

További tartalmak