Musorujsag
Élő Eredmények

Frankfurtból érkezik a Real Madrid új kilencese

m4sport.hu
A Real Madrid leigazolja Luka Jovicot az Eintracht Frankfurttól - értesült a Sky Sports.

A lap úgy tudja, hogy a királyi gárda 60 millió eurót fizet a 21 éves szerb válogatott középcsatárért, aki öt évre ír alá Madridban. A Sky Sports szerint Jovic évi tízmillió eurót fog keresni a Realnál.

Luka Jovic gólöröme a Chelsea–Frankfurt El-elődöntőben 2019. május 9-én (Fotó: EPA/Will Oliver) Luka Jovic gólöröme a Chelsea–Frankfurt El-elődöntőben 2019. május 9-én (Fotó: EPA/Will Oliver)

A Frankfurt a befolyó összegből 12 millió eurót fizet a futballista előző klubjának, a Benficának. A német klub 2017 nyarán vette kölcsön a támadót a Benficától, áprilisban pedig élt opciós jogával, és megvásárolta Jovic játékjogát.

Jovic a mostani Bundesliga-szezonban 31 mérkőzésen 17 gólt szerzett és hat gólpasszt adott, míg az Európa-ligában 14 meccsen tíz találatot és egy asszisztot jegyez. Az Eintracht Frankfurt egy fordulóval a bajnokság vége előtt a hatodik, Európa-liga-indulást érő helyen áll, míg a második számú európai kupasorozatban elődöntőbe jutott, ahol tizenegyespárbajban maradt alul a Chelsea-vel szemben.

További tartalmak